Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Εμφανίσεις Αγίων…

 

Εμφάνιση Αγίου Φιλουμένου σε Νοσοκομείο τής Αγγλίας…

Του Προϊσταμένου Ιερέως π. Κοσμά ΠαυλίδηΣήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα Αγγλίας 1:00 μ.μ., ως Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Ανδρέα Μπέρμιγχαμ Αγγλίας, όπου φιλοξενούμε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου μαζί με το Πετραχήλι του Αγίου Φιλουμένου που μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ στα Ιεροσόλυμα, μαζί με τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη πήραμε το Πετραχήλι του Αγίου Φιλουμένου και επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο "Queen Elisabeth" για να σταυρώσουμε την ασθενή Κυριακή, πνευματικό μου παιδί.


Όταν ανεβήκαμε στον έβδομο όροφο ο Γέροντας Νεκτάριος κρατούσε μέσα στην Λειψανοθήκη το Άγιο Πετραχήλι του Αγίου Φιλουμένου, εγώ απευθύνθηκα στην νοσοκόμα και ζήτησα την άδεια να περάσουμε στο δωμάτιο 35 για να σταυρώσει ο Γέροντας την ασθενή.


Η νοσοκόμα δεν μας επέτρεπε την είσοδο. 
Την ρωτώ: 


- Γιατί δεν μας επιτρέπετε την είσοδο;


- Διότι απαγορεύεται να εισέλθετε πάνω από 3 άτομα. Και ήδη μέσα στο δωμάτιο είναι ένας συγγενής.


- Ποιοί τρείς; Μα είμαστε δύο !- Είστε τρεις, και μην είστε αγενής.


- Μα ποιός τρίτος; Δεν υπάρχει. Δεν βλέπετε καλά; Φώναξέ μου την Προϊσταμένη σου....


Τότε ο Γέροντας Νεκτάριος γυρίζει και μου λέει:


- Είναι μαζί μας ο Άγιος Φιλούμενος γι' αυτό μας βλέπει τρεις. Μη μιλάς και προχώρα.


Ήλθε η Προϊσταμένη και μας άφησε και περάσαμε και οι "τρεις"!!!


Η εμφάνιση του Αγίου Φιλουμένου ήταν ορατή. Το δε Πετραχήλι του ακόμα και τώρα ευωδιάζει. Μεγάλη η δόξα του Θεού μας και η δόξα των Αγίων μας.


Παρακάτω η εικόνα του Αγίου Φιλουμένου!!!
-------------------------------------------------Προσωπικές μαρτυρίες μαθήτριας γιά σύγχρονα θαύματα τοῦ Ἁγίου Λουκᾶ ἐπισκόπου ΚριμαίαςΓεια σας


Είμαι μια κοπέλα 19 ετών και θα ήθελα να μάθει όλος ο κόσμος και όσοι περισσότεροι άνθρωποι γίνεται για τον Άγιο Λουκά τον ιατρό της Κριμαίας.   Φέτος είχα Πανελλήνιες εξετάσεις και ακριβώς την περίοδο της εξέτασης μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στον λαιμό μου και συγκεκριμένα στους λεμφαδένες.
Επισκεφθήκαμε έναν ιατρό . Δυστυχώς μου έδωσε λάθος αντιβίωση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σταθώ όρθια από τον πόνο στο στομάχι. Ο πόνος δυνάμωνε κάθε μέρα ..ώσπου η γιαγιά μου μου έφερε μια μικρή εικονίτσα του Αγίου Λουκά.


Δεν τον γνώριζα τον Άγιο Λουκά και για τον λόγο αυτό διάβασα όλο τον βίο του.  Την επόμενη μέρα ο πόνος ήταν σε υπερβολικό βαθμό μεγαλύτερος ώσπου άρχισα να παρακαλάω τον Άγιο και τοποθέτησα το εικόνισμα του στο σημείο όπου πονούσα. 


Λίγη ώρα μετά σηκώθηκα και μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα πόνου μπόρεσα και στάθηκα όρθια χωρίς καμία ενόχληση.  Αμέσως μετά λίγες μέρες επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά της Βέροιας όπου βρίσκονται τα λείψανα του Αγίου.
Έπειτα όλα πήγαν καλά οι λεμφαδένες υποχώρησαν και είχα επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις μου. Λίγες μέρες όμως πριν αισθάνθηκα πάλι μια ενόχληση στο σημείο που υπήρχαν οι λεμφαδένες , ανησύχησα.


Ήταν βράδυ και ήμουν ξαπλωμένη παρακαλούσα τον Άγιο να μην γίνει το ίδιο επεισόδιο με τότε και ας μην το κάνει για εμένα, ας το κάνει για την μητέρα μου διότι δεν θα άντεχα να την ξανά αντικρίσω φοβισμένη για εμένα όπως τότε.


Ακριβώς εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα ένα απαλό άγγιγμα από μέσα μου  στο σημείο ακριβώς που πονούσα και ο πόνος υποχώρησε σε δευτερόλεπτα. Ήξερα και αισθανόμουν πως ήταν ο Άγιος αυτός! Έπειτα από μερικές μέρες αρρώστησε ελαφριά ο πατέρας μου , πρώτη φορά όμως τον είδα να μην μπορεί να περπατήσει από ζαλάδες. Πριν κοιμηθώ στο δωμάτιο μου ξέσπασα σε κλάματα παρακαλώντας ξανά τον Άγιο ,να ακούσω το επόμενο πρωινό ότι ο πατέρας μου είναι έστω λίγο καλύτερα. Έτσι και έγινε ξύπνησα απότομα με αγωνία να τον ρωτήσω πως είναι και άκουσα από τον ίδιο να μου λέει χαμογελαστά ” είμαι καλύτερα ” .


Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Εύχομαι να σας βοηθήσει κι εσάς ο Άγιος αυτός όπως βοήθησε έμενα και την οικογένεια μου και σίγουρα χιλιάδες ανθρώπους .


Προσωπική εμπειρία από μία αναγνώστρια που τη βοήθησε ο άγιος Λουκάς  ο Ιατρός.

ΠΗΓΗ: klik

Δεν υπάρχουν σχόλια: