Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 13-5-2018- κατά της «Νέας» Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Chips…


Παρακρατικά στοιχεία εμπόδισαν και πάλι την συγκέντρωση της Αθήνας  για την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα  chips…
Το φασιστερικό παρακράτος για μια ακόμη φορά έβαλε τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους«Αναρχικούς- Αντιεξουσιαστές» υπαλλήλους του Ρότσιλντ...να κάνουν εσκεμμένη «κατάληψη» του χώρου των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών που είχαμε προγραμματίσει να γίνει η συγκέντρωσή μας στις 15:00 το απογευμα, κλείνοντας ακόμη και την Στάση του μετρό τελείως, μέχρι αργά...


Και όλα αυτά με απώτερο σκοπό να φύγει ο πολύς κόσμος που είχε έρθει από την Επαρχία για την διαδήλωση για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, και τελικά να «καταφέρουν» να απομακρύνουν τους παρακρατικούς περίπου στις 17:00 το απόγευμα,και να πουν στην συντονιστική επιτροπή να περάσει τον λίγο πιστό Λαό που απέμεινε από «λαβύρινθο» στενών δρόμων, και τελικά να επιτευχθεί το συλλαλητήριο λίγο μετά τις 17:00.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 13-5-2018 - Κατά της «Νέας» Ηλεκτρονικής Ταυτότητας ( Βιο- Χαράγματος) στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών,και πορεία προς τη Βουλή.
Iustin-parvu-


Ο  Ρουμάνος Γέροντας ο π. Ιουστίνος Πάρβου μιλά για την Κάρτα του πολίτη, το βιομετρικό τσιπ  σε μια συγκλονιστική επιστολή του...


«…Με μεγάλο πόνο και ανησυχία έρχομαι να σας μιλήσω γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω αυτό στο Θεό, στη συνείδησή μου και στην καρδιά μου και δε μπορώ να προσπεράσω αυτό το επικίνδυνο κύμα το οποίο σηκώθηκε να καταπιεί όλη την ανθρωπότητα ακόμα και τους εκλεκτούς, χωρίς να με νοιάζει...
Δεν είναι δική μου αποστολή ως απλός μοναχός, κρυμμένος πάνω σε ένα βουνό, να σας κάνω γνωστούς αυτούς τους κινδύνους που έρχονται πάνω στην Εκκλησία του Χριστού, αλλά είναι της Ιεραρχίας, των μεγάλων αυτής της Εκκλησίας.
Αλλά εάν αυτοί δε λένε τίποτα για αυτά τα πράγματα που νοιάζουν το λαό, έχοντας άλλες πολύ πιο σημαντικές απασχολήσεις εκτός από αυτές, εγώ δεν μπορώ να προσπεράσω τη φωνή όλων σας, όσων μείνατε πιστοί στο λόγο του Ευαγγελίου του Χριστού και περιμένετε και μου ζητήσατε τη γνώμη μου απέναντι σ’ αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα την οποία ζούμε.
Γιά αυτό τέκνα μου, έρχομαι και σας λέγω ότι ήλθε η ώρα να δοξάσουμε τον Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό, το μόνο αληθινό Θεό.
Δεν πίστευα ότι θα ζω να δω και εγώ την αρχή αυτών των Αποκαλυπτικών καιρών του πόνου αλλά ιδού η οργή του Θεού ήλθε πιο νωρίς επάνω μας λόγω των αμαρτιών και των ανομιών που έχουμε διαπράξει...


Καί βλέπω πως οι καημένοι οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν αυτές τις παγίδες του πονηρού, του οποίου η καινούργια απόφαση είναι να σφραγίσει τις ψυχές σας με τη σφραγίδα του διαβόλου – 666.
Όλοι διαβάσαμε την Αποκάλυψη και τις προφητείες που έχουν γραφτεί 2000 χρόνια πριν «και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού…» (Αποκ. 13, 16-17)
Ο καιρός αυτός τον οποίο ζούμε είναι πρόδρομος αυτής της προφητείας.
Πιεζόμενοι από το νόμο και την κυβέρνηση οι Ρουμάνοι είναι αναγκασμένοι να μπούν σε ένα σχέδιο εντοπισμού και επιτήρησης, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σχέδιο που, στην πράξη, κλέβει την ελευθερία των ανθρώπων.
Ζητάνε από τους Ρουμάνους να βάλουν πάνω στα διαβατήρια και πάνω στα διπλώματα οδηγήσεως αυτό το βιομετρικό τσιπ, το οποίο περιέχει το ψηφιακό αποτύπωμα και τη φωτογραφία.
Μάλλον για πολλούς ανάμεσά σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα (πληροφορίες) κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του οποίου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο.
Η καταγραφή των ανθρώπων, όπως κάνουμε με τα ζώα, είναι το πρώτο βήμα από τα μέτρα που παίρνουνε για να ελέγχουν απόλυτα τον άνθρωπο. Αγαπητοί μου, όπως οι Άγιοι Πατέρες προφητεύουν, αν δεχθείτε αυτό το τσιπ είναι σαν να αρνείστε την πίστη σας. Να μη πιστεύετε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε και το Θεό και το μαμμωνά.
Όχι αγαπητοί μου, μη πάρετε αυτό το δαιμονικό σήμα το οποίο θα σας αφαιρέσει ότι σας ανήκει σαν κληρονομιά από το Θεό, δηλαδή τo δικαίωμα για ταυτότητα, μοναδικότητα και γνησιότητα, του κάθε ανθρώπου.
Πρέπει να υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμα που μας έδωσε ο Θεός, αν και θα πρέπει να το πληρώσουμε με τη ζωή μας. Τσάμπα έχετε κερδίσει του κόσμου τα πράγματα αν χάσετε τις ψυχές τις δικές σας και των παιδιών σας, γιατί οι άγιοι Απόστολοί μας λένε πολύ ξεκάθαρα ότι «πειθαρχείν δεί Θεώ μάλλον η ανθρώποις»(Πραξ. ε΄ 29).
Γι΄ αυτό σας λέω, είναι ο καιρός του μαρτυρίου…
Κατά τη γνώμη μου είμαστε στους καιρούς, στους οποίους ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία είναι το μαρτύριο. Τώρα είναι η ώρα να μαρτυρήσουμε με τη δική μας ζωή. Μέχρι τώρα αυτό ήταν τσάμπα δεν θα είχε νόημα. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε μία Ορθόδοξη νεολαία τόσο καλά οργανωμένη όπως έχουν οι Έλληνες, η δική μας είναι περισσότερο ευλαβής, είναι αλήθεια, αλλά και χωρίς θάρρος και αντιδράσεις.
Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο γενναία αντέδρασαν οι Έλληνες και οι Σέρβοι όταν διαμαρτυρήθηκαν για το τσιπ και αυτού του συστήματος καταγραφής και του απόλυτου ελέγχου της ταυτότητος. Οι νέοι τους μεγάλωσαν από μικροί σ’ αυτό το πατερικό πνεύμα τόσο μέσα στις οικογένειες όσο και στα σχολεία τους, έχουν γνώσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, από πατέρα σε γιό διδάχθηκαν την πατερική παράδοση.
Από τα χρόνια του κομμουνισμού μέχρι τώρα εμείς δείξαμε ότι συνέχεια είμαστε υπηρέτες των άλλων, ξεχνώντας το θάρρος και την αξιοπρέπεια των Παλαιών Ρουμάνων.Όλες οι γειτονικές χώρες και οι λαοί προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον κομμουνισμό και με κάποιο τρόπο να πετύχουν την ανεξαρτησία τους και το κατάφεραν σε κάποιο βαθμό.
Αλλά η Ρουμανία η οποία επλήγει περισσότερο από το κομμουνιστικό θηρίο, και ο λαός της έπαθε τα χειρότερα εγκλήματα και καταστροφές στις κατασκηνώσεις και εκτοπίσεις, έφτασε σήμερα στη σαπίλα. Στην Εκκλησία μας η κατάσταση είναι πολύ χάλια, γιατί οι πιστοί δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τις προκλήσεις του σήμερα. Σε μας, ο καημένος ο Ρουμάνος αν τον κολακέψεις λίγο, δεν τον ενδιαφέρει πιά κανένας ευαγγελικός κανόνας.
Φταίει η άγνοια γιατί αν ο ίδιος δεν έχει καμία γνώση από την Εκκλησία, από το σχολείο, από την οικογένεια, από την κοινωνία, η άγνοια νικάει. Γιατί ο Ρουμάνος έχει ένα κείμενο στο κεφάλι του. «Πείθεσθαι τοις ηγουμένοις», σ’ αυτόν πρέπει να λειτουργεί αυτό το κείμενο.
Εμάς μας κατηγορούσαν στη φυλακή, χρησιμοποιώντας με πονηριά το ευαγγελικό κείμενο, όπως κάνουν οι προτεστάντες. «Εσείς ήσασταν πεισματάρηδες βρε, εξεγερμένοι. Δεν ακούσατε το λόγο του Ευαγγελίου; Τι χριστιανοί είστε; χάνετε τη ζωή σας μάταια». Έτσι προσπαθούσαν στη φυλακή να τους επανεκπαιδεύσουν οι κόκκινοι κομμουνισταί από τότε. Το ίδιο κάνουν και τώρα με το λαό μας οι σημερινοί κομμουνιστές που φοράνε άσπρα ρούχα.
Θέλουν και προσπαθούν τη διάλυση του Θεϊκού, μέσω της σχετικοποίησης των θεμελιωδών αξιών της αληθείας της πίστεως, μέσω του Οικουμενισμού, θέλουν την κατάταξη κai την ταύτιση των παιδιών μας με το άθεο
Είμαστε εμείς έτοιμοι όπως ο μάρτυρας Brancoveanu τότε, να κάνουμε άγια τα παιδιά μας; Δεν είμαστε έτοιμοι, και τότε ποιός φταίει για αυτό;
Όχι εμείς η Εκκλησία; Όχι εμείς τα μοναστήρια που είμαστε μπροστά στο Άγιο Βήμα και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους την αλήθεια και να πούμε τι τους περιμένει αύριο. Αλλά στις Εκκλησίες και στις ενορίες ούτε καν υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα. Σε διώχνουνε και σού λένε ότι είσαι πολύ πίσω και σε κοροιδεύουν.
Αλλά εάν ο ιερέας δεν ξέρει τίποτα από αυτά τα πράγματα τότε τι να πείς στον καημένο τον πιστό, ο οποίος ίσα ίσα που ανοίγει το ευαγγέλιο δυό τρεις φορές το χρόνο η μία φορά στη ζωή του;
Φταίνε όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση αυτού του λαού οι καθηγητές, οι δάσκαλοι, οι ιερείς και οι υπουργοί.
Σας ζητάω λοιπόν εις το όνομα του σωτήρα Χριστού ο οποίος είπε: «Πας ούν όστις ομολογήσει εν εμοί έμπροσθεν των ανθρώπων, ομολογήσω καγώ εν αυτώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς• όστις δ’ αν αρνήσηται με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς όστις δ’ αν αρνήσηται με έμπροσθεν των ανθρώπων, αρνήσομαι αυτόν καγώ έμπροσθεν του πατρός μου του εν ουρανοίς». (Μτ. 10,32,33)
Να ζητάτε από τις Ρουμανικές αρχές να ανακαλέσει αυτούς τους νόμους που επιτρέπουν την καταγραφή και την ηλεκτρονική παρακολούθηση των Χριστιανών, το οποίο σημαίνει ότι χάνουμε την ελευθερία με την οποία γεννηθήκαμε.
Αλλά θα πάρουμε τη πληρωμή για τις αμαρτίες μας το θάνατο, ο οποίος να μην είναι, ο Θεός φυλάξει, για εξαργύρωση.
Επειδή ο Χριστός έχυσε μία φορά το αίμα του για σένα. Λοιπόν αυτός ο λαός μέσω των αρχηγών του πήγε πολύ κάτω και πρόδωσε τις προγονικές παραδόσεις και την πίστη. Εμείς αρνηθήκαμε αυτή την εξαργύρωση μη παρουσιάζοντας τις ευαγγελικές αλήθειες, απουσιάσαμε από την ηγεσία αυτού του μικρού στρατού της Αληθείας.
Να ανοικοδομήσουμε αυτό το λαό! Αλλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το πράγμα αν δεν ανοικοδομήσουμε ο καθένας τις ψυχές μας.
Να ταπεινωθούμε και να βάλουμε στάχτη στο κεφάλι, για να μας δώσει ο Θεός τη Χάρη και τη δύναμη να δεχθούμε το μαρτύριο.
Θα πρέπει να φτιάξουμε μικρά κάστρα για να επιβιώσουμε στα χωριά εκεί που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι καταλαβαίνουν το τυπικό, που να έχουμε το δικό μας χωράφι, δικό μας σχολείο που να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μέσα στο Ορθόδοξο πνεύμα. Να έχουμε τα δικά μας νοσοκομεία και μαίες. Τα παιδιά μόλις γεννηθούν πρέπει να προστατευτούν γιατί όπως βλέπετε θέλουν να βάλουν αυτό το τσιπ στο παιδί μόλις γεννιέται.
Ο καθένας οφείλει να σώσει την ψυχή του. Ο καθένας να ψάξει και να δεί ότι είμαστε μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο σημείο που πρέπει να διαλέξουμε είτε χάνεις τη ψυχή είτε σώζεις την ψυχή. Αυτός που μέχρι στιγμής δεν ενδιαφέρθηκε δεν είναι ακόμα αργά να μάθει και να καταλάβει.
Τώρα είναι ο καιρός της θυσίας, με τα πολλά λόγια δεν κάνουμε τίποτα. Θα πηγαίνεις εσύ αγαπητέ Ρουμάνε χωρίς φόβο κατ’ ευθείαν στο σπαθί, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας.
Να πας όπως μία Ιαπωνική τορπίλα, για να πεθάνεις στην αγκαλιά του εχθρού.
Είμαστε τώρα ακριβώς όπως ήταν οι παλαιοί χριστιανοί μαζί με τα λιοντάρια στη Ρωμαική αρένα.
Να είσαι μέσα στην αρένα και να περιμένεις όπως κάνανε και οι παλαιοί Χριστιανοί να απελευθερώσουν τα λιοντάρια.
Περιμένετε να σας σφάξουν, να σας κόψουν, δεν υπάρχει άλλη σωτηρία.
Ο πόλεμος είναι ανοικτός, πολεμάτε μέχρι το τέλος.
Μη φοβείσθε. Όπως άρχισε ο Χριστιανισμός έτσι και θα τελειώσει, με πολύ πόνο και ταλαιπωρία. Σφραγίστε το Χριστιανισμό με το μαρτύριό σας.
Αγαπητοί αδελφοί μοναχοί και ιερείς σας ζητάω να υπογράψετε και σείς αυτό το κείμενο εις το όνομα του Μοναστηριού και της Ενορίας που ανήκετε.
Ιερά Μονή Petru Voda

Των αγίων ενδόξων μαρτύρων των εν Ραιθώ σφαγιασθέντων
Αρχιμανδρίτης Justin Parvu

http://www.kivotoshelp.gr/index.php/orthodoxo-bhma/990-gramma-apo-tin-roumania-enas-askitis-milaei-gia-ta-chips-kai-tis-kartes-poy-erxontai  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου