Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πολλοί διερωτώνται σήμερα… Μήπως έχουμε Κυβέρνηση Αντιχρίστου ( 666 ) πού θα ξεγελάσει και τούς εκλεκτούς;


tsipras kolasi


Καί ο νοών νοείτω, τί αναμένει τον καθ΄ ένα μας όταν κάποτε έλθει τό τέλος...

Αναδείχθηκε σαν κομήτης από το πουθενά, ενώ βρέθηκαν κύκλοι πού τον ανέβασαν στό ύπατο αξίωμα μιάς Ορθόδοξης χώρας παρ΄ότι αυτός είναι καί δεδηλωμένος Άθεος ! Ξεγέλασε τον παλιό του φίλο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με χαμόγελα, κτυπήματα στην πλάτη καί ρεβερέντζες αφήνοντάς τον να πιστεύει δικά του οράματα...
Επέπεσε σαν οδοστρωτήρας πάνω σε κάθε τίμια και ηθική αρχή αλλάζοντας ακόμη και τα φύλα καί γένη ανθρώπων ισοπεδώνοντας τα πάντα και χειροκροτούμενος από τούς ομοίους του.
Τό τί έχει κάνει στην δύσμοιρη χώρα μας τό αναφέρει πιό κάτω συνοπτικά ο Αγιορείτης μοναχός Αρσένιος...
«Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφιβάλλει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα πολιτικό,δημοκρατικό, αλλά μια εικόνα της κυβέρνησης του Αντιχρίστου. 
Μάλιστα αγαπητοί μου, ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια έξω από τα δόντια χωρίς φόβο.
Αν εξετάσουμε με προσοχή τα νομοσχέδια που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα μας φύγει κάθε ίχνος δισταγμού να ομολογήσουμε, πως είναι ξεκάθαρα μια κυβέρνηση του Αντιχρίστου.
 Όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, που κυβέρνησαν σε χώρες όπως Σοβιετική Ένωση, Ανατολική Γερμανία,Πολωνία, Ρουμανία και άλλες, ήταν μεν εγκληματικά και ανελεύθερα για τον άνθρωπο, όμως δεν πρόδωσαν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους, ούτε καί ψήφισαν την ομοφυλοφιλία για τρόπο ζωής των πολιτών τους.
Έτσι λοιπόν,διαπιστώνουμε πως αυτό το απαίσιο μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σχεδόν καμιά σχέση με τη γνήσια αριστερά, αλλά είναι πρόδρομος και αντίγραφο της κυβέρνησης του μιαρού Αντιχρίστου...


Διότι είναι πολύ φανερό,αφού δεν πιστεύουν στην πατρίδα τους Ελλάδα,αλλά το όραμά τους είναι η Παγκόσμια πατρίδα με αρχηγό τον ακατονόμαστο διάβολο ( όπως μάλιστα κάποιοι και το έχουν δημοσίως δηλώσει !!!).
Και ήδη τους βλέπουμε, να δουλεύουν πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση. 
Επειδή η κυβέρνηση του Αντίχριστου δεν θα είναι μακροχρόνια,αλλά σύντομη, από τρεισήμισι έως επτά χρόνια, δεν τους ενδιαφέρει η διατήρηση του θεσμού της οικογένειας που αποτελείται από άνδρα και γυναίκα, γι αυτό και ψήφισαν αυτά τα αίσχη.
Επομένως, για να λάβει σάρκα και οστά η Παγκόσμια κυβέρνηση,πρέπει να πέσουν απαραιτήτως σύντομα οι τρεις μεγάλες βασικές αξίες, που πρέπει να έχει ένα έθνος.
Αυτές είναι η θρησκεία, η πατρίδα και η οικογένεια.Χωρίς αυτές τις μεγάλες αξίες, είναι φύσει αδύνατον να διατηρηθούν τα έθνη στη ζωή.
Ένα από τα πιό δυνατά εργαλεία του Αντιχρίστου σήμερα, είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Την βλέπουμε, να κατεδαφίζει προκλητικά κάθε μεγάλη αξία για τον άνθρωπο και να εργάζεται με ιδιαιτέρα σπουδή για την Παγκόσμια κυβέρνηση.
Ο Άγιος Παΐσιος μας έλεγε, πως η ΕΕ είναι σάπιο δίχτυ και δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. 
Σύμφωνα με μελέτες σπουδαίων ερευνητών, οι παρελάσεις των ομοφυλόφιλων γίνονται προς τιμήν του μιαρού Αντιχρίστου, αφού σ’αυτές επιδεικνύουν όλα τα σύμβολα του, ενώ ατιμάζουν και βλασφημούν τα ιερά σύμβολα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.  
Βλέπουμε πως η θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως στηρίζει αυτές τις παρελάσεις,  που σημαίνει πως έχουν από κοινού μέσα τους αυτό το μιαρό πνεύμα του Αντιχρίστου.
Το ερώτημα είναι: θα συνεχίσει ο ελληνικός λαός να ψηφίζει τέτοια καταστροφικά και αντίχριστα «κόμματα»; Έτσι λοιπόν ο Σύριζα,αφού πολέμησε μανιωδώς την θρησκεία και την οικογένεια,τώρα έχει στρέψει όλη τη μανία του προς την πατρίδα μας!
Βάλθηκε με περισσό θράσος, να ξεπουλήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, δίνοντάς το σε ένα επίσης αλλόκοτο μόρφωμα που υπηρετεί τα σχέδια του αντιχρίστου, τα λεγόμενα Σκόπια. 
Προκλητικά, ο Σύριζα αγνοεί τη βούληση του ελληνικού λαού, που δε συμφωνεί με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Εκούσια, περιφρονεί το αφεντικό της υπόθεσης, που είναι ο λαός. Από πού και ως που,ανήκει η Μακεδονία μας στην περιουσία του ΣΥΡΙΖΑ;
Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι μας, να μην επαληθευτούν τα λόγια Ελλήνων παλαιμάχων γερόντων που μας λένε: αν θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση της χώρας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σπείρει τον εμφύλιο πόλεμο!
Δυστυχώς, η εμμονή των αθλίων να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας, θα δικαιώσει τα προφητικά λόγια των Ελλήνων παλαιμάχων γερόντων και η πατρίδα μας θα έρθει σε μεγάλη ανάγκη. 
 Ό,τι και αν ψηφίσουν οι θλιβεροί, σήμερα ή αύριο,εμείς οι Έλληνες άς παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνος για τη Μακεδονία μας και καθετί Ελληνικό.
«Μάχου ὑπέρ πίστεως καὶ πατρίδος». Αμήν.

Ἀρσένιος μοναχὸς,
 Σκήτη Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος

==================


Τό ερώτημα όμως, στό "γιατί η Αντιπολίτευση δεν ζήτησε μαχητικά καί ανυποχώρητα να ισχύσει το Σύνταγμα για τούς 180 ψήφους πού κανονικά απαιτούνται, παραμένει ακόμη μετέωρο και αναπάντητο!

 Ψήφους πού ασφαλώς η Κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να μαζέψει και να πέσει έτσι τό τερατούργημα ίδρυσης της νέας Μακεδονίας... 

Αλήθεια, γιατί δεν επέμενε η Αντιπολίτευση ακόμη και με αποχώρηση από την Βουλή εάν δεν ίσχυε το Συνταγματικό καθεστώς των 180 ψήφων; Μήπως καί κατά βάθος ήθελε και η Αντιπολίτευση αυτή την δόλια αναγνώριση κι΄έπαιξε θέατρο ότι τάχατες διαφωνεί, έτσι για τα μάτια του κόσμου όπως συνηθίζουν οι πολιτικοί θεατρίνοι ; Λέμε, μήπως...

Όμως εκτός από τη Μακεδονία σκότωσαν και τη Δημοκρατία - Όχι, δεν πούλησε τη Μακεδονία η Δημοκρατία, η αριστερή Ολιγαρχία την πούλησε
Ψηφίστηκε πριν από λίγο η εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια από την ελληνόφωνη  Βουλή...


Οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ με... βοήθεια από βουλευτές της κεντροαριστεράς (Θανάσης Θεοχαρόπουλος​, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Δανέλλης, Σπύρος Λυκούδης) και της κεντροδεξιάς (Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) αποφάσισαν ότι το σλαβο-αλβανικό μόρφωμα των Σκοπίων, δικαιούνται να λέγονται «Βόρεια Μακεδονία», οι κάτοικοί του, σλαβικής και αλβανικής καταγωγής, ότι είναι «Μακεδόνες» και η γλώσσα τους, ένα σλαβικό ιδίωμα, ότι είναι η... «μακεδονική»!
Πρόκειται για την μεγαλύτερη εθνική ήττα από το 1922, η οποία γίνεται μεγαλύτερη αν σκεφθεί κανείς ίτι δεν κρίθηκε στα πεδία των μαχών, αλλά στα βρώμικα παρασκήνια των συνομιλιών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ανθρώπους του Σόρος και βέβαια, τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς.
Η ήττα, είναι ακόμα μεγαλύτερη και από αυτή του 1974 στην Κύπρο, δεδομένου ότι απωλέστηκε με την δική μας συγκατάθεση κάτι πολύ μεγαλύτερο από την προσωρινή απώλεια εδάφους:  

Απωλέστηκαν ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα 2500 ετών!
Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για όλη την Βόρειο Ελλάδα και πλέον η χώρα εισέρχεται σε μία καθοδική τροχιά εθνικής έκλειψης.
Ολα συνέπεια των Μνημονίων, που έφεραν στην εξουσία την απάτριδα  ελληνόφωνη ακροαριστερή κυβέρνηση, η οποία χωρίς καμία εθνική συνείδηση, απλά προχώρησε στο deal με τον Σόρος, όπως ο ίδιος ο πρώην συνεταίρος του Α.Τσίπρα, Π.Καμμένος, παραδέχθηκε και κατήγγειλε (καθυστερημένα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: